עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
500 גרם קמח מסוג "00" – ניתן למצוא כאן באתר לה קוזין
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
3 כפות שמן זית
כוס ושליש מים פושרים
2 כפות רוטב עגבניות מקצועי לפיצה
מעט שמן זית
שן שום כתושה
מלח, סוכר, אורגנו יבש ובזיליקום קצוץ לפי הטעם
גבינת מוצרלה מגורדת
פטריות, זיתים, בצל או כל תוספת שאתם אוהבים
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים 8–10 דקות עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מתפיחים כשעה.
פורסים את הבצק על משטח מקומח (מומלץ להשתמש במשטח סיליקון עמיד לחום).
מורחים את הרוטב ומוסיפים את הגבינה והתוספות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, עד שהגבינה מזהיבה והבצק פריך – כ-10–15 דקות.
אם אתם באמת אוהבים פיצה – תשקיעו לא רק במתכון, אלא גם בחומרי גלם וציוד איכותי. באתר לה קוזין תוכלו למצוא כל מה שצריך בשביל להרגיש כמו פיציולו אמיתי אצלכם במטבח.