עמדתם פעם מול מדף הקמחים בסופרמרקט והרגשתם מבולבלים? אתם לא לבד. "קמח רגיל", "קמח עוגות",...
מבוא – למה כולם מדברים על קמח קאפוטו נובולה? אם גם אתה חולם להכין פיצה איטלקית אמיתית...
כשמזג האוויר מתחיל להתקרר והרוח נושבת, אין דבר שמרגיע את הגוף והנשמה יותר מצלחת מרק...
החגים בישראל הם הרבה מעבר לארוחה משפחתית – הם חוויה תרבותית, מפגש משפחתי ורגעים מיוחדים...
מתכננים אירוע? גלו איך לבחור צלחות חד פעמיות מעוצבות שיתאימו בדיוק לאופי האירוח שלכם....
קמח קאפוטו – המדריך המלא לאפייה ביתית ומקצועית קמח Caputo מאיטליה הוא שם נרדף לפיצה נאפוליטנית...
מבוא: למה סכין היא הכלי החשוב ביותר במטבח? אין כמעט פעולה במטבח שלא מתחילה או מסתיימת...
הסוטאז' החדש מסדרת המורשת של ענקית כלי הבישול הישראלית, Food Appeal, הוא יותר מסתם סיר –...
מאפייני קמח מניטובה קמח חזק מאוד עם ערך W גבוה מ‑340, וחלבון בכ‑17.5% (DB) – תכונות מצוינות...
שוקולד הוא לא רק ממתק – הוא לב של עולם האפייה.אם אתה אופה חובב או קונדיטור מקצועי, אתה...