עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
כוסות מדידה – לכמויות יבשות (קמח, סוכר וכו')
כפות מדידה – לתבלינים, אבקת אפייה, וניל ועוד
משקל דיגיטלי – מדויק מאוד, במיוחד למתכונים מקצועיים
קערות ערבוב – לפחות שתיים-שלוש בגדלים שונים
מסננת/נפה – לניפוי קמח ואבקות (מונע גושים)
מרית סיליקון – לגריפה מושלמת של בלילות
מטרפה ידנית – לערבוב נוזלים או קצפות קלות
מיקסר ידני או מיקסר שולחני – לקצפת, בלילות כבדות, מרנגים ועוד
תבנית עגולה (20–26 ס"מ) – לעוגות קלאסיות
תבנית אינגליש קייק – לעוגות בחושות
תבנית שקעים / מאפינס – לאפיית מנות אישיות
נייר אפייה – למניעת הידבקות ולניקיון קל
ספריי שמן או מברשת סיליקון – לשימון תבניות
סכין משוננת / פלטה – לחיתוך וקישוט העוגה
רשת צינון – לקירור אחיד של העוגה לאחר האפייה
שקית זילוף וצנטרים – לקישוטים, מילויים או קצפת
תרמומטר לתנור – לוודא שהתנור אופה בטמפרטורה הנכונה
שעון טיימר / סטופר – לעקוב אחרי זמן האפייה בדיוק