2025-07-23T15:40:01+03:00

🍴 כלי מדידה:

  • כוסות מדידה – לכמויות יבשות (קמח, סוכר וכו')

  • כפות מדידה – לתבלינים, אבקת אפייה, וניל ועוד

  • משקל דיגיטלי – מדויק מאוד, במיוחד למתכונים מקצועיים

🥣 קערות וכלים:

  • קערות ערבוב – לפחות שתיים-שלוש בגדלים שונים

  • מסננת/נפה – לניפוי קמח ואבקות (מונע גושים)

  • מרית סיליקון – לגריפה מושלמת של בלילות

  • מטרפה ידנית – לערבוב נוזלים או קצפות קלות

  • מיקסר ידני או מיקסר שולחני – לקצפת, בלילות כבדות, מרנגים ועוד

🍰 תבניות אפייה:

  • תבנית עגולה (20–26 ס"מ) – לעוגות קלאסיות

  • תבנית אינגליש קייק – לעוגות בחושות

  • תבנית שקעים / מאפינס – לאפיית מנות אישיות

🧈 ציוד נוסף:

  • נייר אפייה – למניעת הידבקות ולניקיון קל

  • ספריי שמן או מברשת סיליקון – לשימון תבניות

  • סכין משוננת / פלטה – לחיתוך וקישוט העוגה

  • רשת צינון – לקירור אחיד של העוגה לאחר האפייה

  • שקית זילוף וצנטרים – לקישוטים, מילויים או קצפת

🌡 ציוד עזר מדויק:

  • תרמומטר לתנור – לוודא שהתנור אופה בטמפרטורה הנכונה

  • שעון טיימר / סטופר – לעקוב אחרי זמן האפייה בדיוק